Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Λογικά την είδηση την γνωριζετε γιατι δημοσιευθηκε παντου. Θεωρησα όμως ότι ειναι εξαιρετικο θέμα για την πρωτη αναρτηση με θέμα τον κινηματογραφο.

Η ιστοσελίδα CNNGo σε αρθρο της με τίτλο "Movie theaters: 10 of the world's best"  το κατατάσσει στην πρωτη θέση. To βασικό χαρακτηριστικο ποιό άλλο απο την υπεροχη θεα της Ακρόπολης και του Παρθενώνα.
Τα θερινά σινεμα αποτελουν αγαπημένη συνηθεια του καλοκαιριου απο την παιδικη ηλικία. Από το REX της Χαλκιδας, (όταν η Χαλκιδα ειχε τέσσερα!! Rex, Μαιρη, Παολα, Αλφα), τον θερινο κινηματογραφο στους Μυτιληνιους της Σαμου φοιτητής και φανταρος, όπου στην αρχη του εργου σου αναβαν φιδακι για τα κουνουπια και ειχε κερασμα λουκουμαδες με μελι! μεχρι τους θερινους της Αθηνας, για της ταινιες που δεν ειδαμε τον χειμώνα ή τiς cinefil που δυσκολα θα βρείς στους χειμερινους.
Με παρέα ή και μόνος (σιγα μην χασω την ταινια επειδη οι αλλοι βαριουνται) με καυσωνα ή και λιγο ψυχρα προς το τέλος του καλοκαιριου. 
Τα θερινα σινεμα ειναι Ελλαδα, ειναι καλοκαιρακι, ειναι παρεα, ειναι ρομαντζαδα, ειναι ραντεβουδακι, ειναι διακοπες, ειναι βολτιτσα, ειναι αναψυκτικο, ειναι κουνουπι, ειναι διπλανο και απεναντι μπαλκονι, ειναι εξοδος με τον παππου και την γιαγια, ειναι ψυχαγωγια και διασκεδαση, ειναι απόδραση.

Σε τέσσερις μηνες τα λέμε εκει.....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου