Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

CAVEMAN ΘΕΑΤΡΟ CORONET



Για την παράσταση Caveman άκουγα μόνο καλά λόγια και προτροπές όπως "Καλά Εσυ δεν έχεις δει αυτή την παράσταση??" Πήγα λοιπόν την χρονιά που Caveman ήταν ο Δημήτρης Σακατζης, (δεν πρόλαβα το Γεννατά). Τα λεεί καλά ....τα λέει πολύ καλά ο πρωτόγονος...τόσο που πολλές φορές όταν συζηταω για θέματα "συγκρουσης" ανδρών γυναικών αναφωνώ..."τα έχει πει αυτά ο CAVEMAN!!!"

Η αιώνια μάχη αρσενικού - θηλυκού, "δεν με καταλαβαινει δεν τον καταλαβαινω" από μια ευδιαθετη οπτική που σίγουρα θα την ευχαριστηθείτε ειδικά αν παρακολουθησετε την παράσταση με παρέα του αντίθετου φύλλου ....!

Mε αυτο το θέμα καταπιάνεται ο μονόλογος του Rob Becker και τον CAVEMAN  ενσαρκώνει ο Βλαδιμηρος Κυριακιδης και είναι βασικος λόγος που θα ξαναπάω να δω την παράσταση γιατί τελικά αντιλαμβάνομαι οτι στον CAVEMAN κάνεις και συλλογή ερμηνειών.

Η παράσταση ξεκινησε στο Broadway και παιζεται πλεον σε 30 χώρες.

Έχει ενδιαφέρον να δει κανείς στιγμές της παράστασης σε άλλες χώρες μέσω του youtube και για όσους δεν ντρέπονται βρείτε πολύ μπροστινές θέσεις και θα τα πείτε στην διαρκεια του εργου με τον Βλαδιμηρο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου