Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ-ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ- 24-25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΩΔΕΙΟ



Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Σεπτεμβριου ξεκινά απο το Ηρωδειο με δυο παραστασεις μια συστηματική παρουσίαση του εργου του Μανου Χατζιδάκη με καλιτεχνική επιμέλεια απο τον Γιώργο Χατζιδάκη γιό του μέγάλου συνθετη.

Σε αυτες τις δυο παραστασεις θα παρουσιαστει το ανέκδοτο soundtrack της ταινίας του G. Ferrara "Faccia di spia" απο την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ και το Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκης με αρχιμουσικό τον Λουκα Καρυτινό.
Στο δευτερο μέρος θα παρουσιαστουν επιλογές απο τα διασημότερα τραγουδια του συνθετη για τον παγκόσμιο κινηματογραφο. Στο τραγουδι η Έλλη Πασπαλά και ο Βασιλικος

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ωρα Εναρξης: 21:00
Εισιτηρια: 55,40,30,22,15 (μειωμένο)


Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

43o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΖΑΠΠΕΙΟ 5-21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ






Στο Ζάππειο από τις 5 έως τις 21 Σεπτεμβρίου ο Συνδεσμος Εκδοτών Βιβλίουκαι ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNISEF διοργανώνουν το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον ποιητή Νάνο Βαλαωρίτη.

Επίσης ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου απο φέτος συνεργάζεται με το Αθηναικό Καλιτεχνικό δίκτυο και έτσι το μουσικό Φεστιβάλ "Athens Gardens Festival" θα διοργανωθεί στον υπαιθριο χώρο εκδηλώσεων του Φεστιβαλ Βιβλίου 12 με 16 Σεπτεμβρίου