Τρίτη 29 Απριλίου 2014

PINK MARTINI GAZI LIVE - ΑΘΗΝΑ 16,17/5/2014



Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αισθάνομαι ότι ξεκινά η συναυλιακή σεζόν και αυτή τη φορά ξεκινάμε με ενα live που το περιμένω πως και πώς κάθε χρονιά.
Από την πρώτη συνάντηση που είχα σε live με τους Pink Martini πριν πολλά χρόνια στο Λυκαβηττό έγινα φανατικός ακόλουθος στις εμφανίσεις τους στην Ελλαδα. Θυμάμαι ανέβηκα τον λόφο πολυ χαλαρος χωρίς εισιτήριο και βρέθηκα μπροστά σε sold out συναυλία (βρίσκοντας τελικά εισιτήριο). Δεν ήταν μόνο η μουσική αλλά η επαφή με τον κόσμο και αυτή η απιστευτη θετική ενέργεια που σου μεταδίδουν που με έκαναν να ενθουσιαστώ και να μην έχω χασει από τότε καμία τους εμφάνιση στην Ελλάδα.
 
Στην φετινή τους εμφάνιση ο χώρος είναι διαφορετικός από τον ανοιχτό Λυκαβηττό στο Gazi Live. Στην κατοψη της συναυλίας είδα πολλά τραπεζια αλλα πάντα προτιμώ να ειμαι όρθιος στους Pink Martini. Νομιζω οτι καταπιέζομαι καθιστος σε τέτοια συναυλία.
 
Στο τραγούδι φέτος και πάλι μετα από καιρο θα απολαυσουμε την Τσαινα Φορμπς μέλος του σχήματος από το 1997 και συμφοιτητρια του ιδρυτή των Pink Martini Τομας Λοτερντειλ. Στις προηγούμενες δύο εμφανισεις τους στην Ελλάδα την Φορμπς ειχα αντικαταστίσει επάξια η Στορμ Λαρζ
 
Τον Απρίλιο κυκλοφόρησε και το νέο τους άλμπουμ Dream a Little Dream στο οποίο συνεργάζονται με τους Von Trapps, τέσσερα αδέλφια δισέγγονα των Trapps Αυστριακών διάσημων απο την ταινια η Μελωδία της Ευτυχίας (1965)
 
So..!!!
 
Tickets already booked..... καλή μας διασκέδαση.!!!
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/5
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/5
 
GAZI LIVE 21:00
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 30 (ορθιοι), 40, 50 ευρω
 
 
 
 
 
 
   

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ATENISTAS - ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΦΙΩΤΙΚΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 5-4-2014


Μετά από ένα μήνα απουσίας επανέρχομαι με μια βόλτα σε μια υπέροχη γειτονιά της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη που διοργανώνουν οι Atenistas.

ATENISTAS - ΑΝΑΦΙΩΤΙΚΑ

Σάββατο 5/4 στις 12 το μεσημέρι με σημείο συνάντησης την έξοδο του μετρό στάση "Ακρόπολη" από τη οδό Μακρυγιάννη. 
Στην διάρκεια της βόλτας η Ρωξάνη Καυταντζογλου κοινωνική ανθρωπολόγος και ο Χρήστος Παπούλιας αρχιτέκτονας θα μιλήσουν για τον οικισμό μεταφέροντας μας μέρος της εμπειρίας και της ερευνάς τους.
Μετά την βόλτα θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ, συζήτηση με τους κατοίκους και ξενάγηση στο μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

(video από www.themonitor.gr