Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΝΕΡΙΤ 1/1/2015 12:15 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ


 Φέτος όπως κάθε χρόνο η πρόταση μου για την πρωτη ημέρα του έτους αφορά την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης που θα μεταδοθεί απο την ΝΕΡΙΤ απευθείας στις 12:15 το μεσημέρι.

Είναι μια συναυλία που χωρίς να είμαι ειδικός ή φανατικός του είδους με καθηλώνει και την απολαμβάνω χρόνια τώρα.

Πρόκειται για ενα παγκόσμιας εμβέλειας  μουσικό γεγονός το οποίο μεταδίδεται σε δεκάδες χωρες και το παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατες. (70 χώρες και 300 ραδιοφωνικοί σταθμοι)

Την Φιλαρμονική της Βιέννης θα διευθύνει o Ινδός διευθυντής ορχήστρας Zubin Mehta.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία  της Φιλαρμονικής της Βιέννης η ζήτηση ειναι τόσο μεγάλη που η διαδικασία περιλαμβάνει δήλωση συμμετοχής και κλήρωση αρκετούς μήνες πριν.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ 

 Η Συναυλία του 2014:
BLUE


Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ - ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 20-21/1/2015



Με την συμπλήρωση 100 χρόνων απο την γέννηση του Βασιλη Τσιτσάνη η οικογένεια του ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανωσει ως κεντρικο εορταστικο γεγονός δύο συναυλίες στο Μεγαρο Μουσικής.
Συντελεστές των δύο αυτών συναυλιών θα είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Δήμητα γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ενημερώνω το blog για αυτες τις δύο συναυλίες ένα μηνα νωρίτερα γιατι πιθανολογώ ότι θα γινουν γρήγορα soldout.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 25,35,50,65 ΑΜΕΑ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ 15

ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

STEREO MC'S LIVE - GAGARIN ΑΘΗΝΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11/2014 - PRINCIPAL CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/11/2014


Early 90's Φοιτητής στο μαθηματικό στη Σάμο και το αγαπημένο μου στέκι - στο οποιο κατόπιν θα δουλευα για 4 χρόνια - το θρυλικό "Τhe Club" παίζει Stereo MC's και τρώμε το κολλημα. Step it up, Connected και πολυ χορός.

Τα χρόνια περάσαν τους είδαμε live, τους ξανα-είδαμε live και τώρα άλλη μια ευκαιρία!!

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο Gagarin (Λιοσίων 205) - Παρασκευή 28 Νοεμβρίου Principal Club θεσσαλονικη και ετοιμαστείτε για πολύ χορό!!!

Λιγο ιστορία: Βρετανοί, μέλη Robert Charles Birch, Nick Hallam, Ian Frederick Rossiter, ίδρυση 1985...

STEREO MC's Official web site

STEREO MC's ΑΘΗΝΑ

STEREO MC's ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

32ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 9-11-2014 - 32nd ATHENS AUTHENTIC MARATHON 9TH NOVEMBER 2014




Την Κυριακή 9/11/2014 διεξάγεται όπως κάθε χρόνο ο Μαραθωνιος Αθηνών με παράλληλους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και παιδικό δρομο και αγώνα 1200μ special Olympics.

To γεγονός είναι παγκ'οσμιου βεληνεκούς καθως θα αγωνιστούν μεγάλα ονόματα του μαραθωνιου. Επιπλέον χιλιαδες δρομεις απο όλο τον κόσμο επισκέπτονται την Ελλάδα για συμμετάσχουν στον αγώνα αυτο. Οι συμμετοχες σε όλα τα αγωνισμτα ξεπέρασαν τις 30.000. 

Θα αγωνιστώ για δεύτερη χρονιά στα 10 χλμ και σας καλώ να είστε εκεί όχι μόνο γι να χειροκροτήσετε τους νικητές ή να παρακολουθησετε παγκόσμιους πρωταθλητές αλλα κυρίως για να ενθαρυνεται όλους αυτους τους ανώνυμους που θα τρέξουν ξεπερνώντας τους ευατους τους ολοκληρωνοντας μια κοπιαστικη προετοιμασία μηνων.

Ο μαραθωνιος και οι χιλιαδες συμμετέχοντες ειναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε οτι πέρα απο την νικη πολλές φορές μεγαλυτερη σημασια εχει η προσπαθεια η συμμετοχη και ο τερματισμός










Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ATENISTAS ΟPEN WALK ATHENS 4: ΜΙΚΡΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Οι Atenistas μας καλουν στο 4ο Open Walk Athens με θέμα τα μικρά μουσεία της Αθήνας. 

Ανοιχτός περίπατος σε 18 μικρά μουσεία της Αθηνας στην περιοχή του κέντρου, με ελεύθερη είσοδο ξεναγήσεις, διαδραστικά εκθέματα, προβολές βίντεο, δράσεις για παιδία και πολλά άλλα.

Με αφετηρία όποιο μουσείο επιθυμουμε (με προτεινόμενα το Μουσείο Ελληνικής Λαικης Τέχνης, Τζαμι Τζισδαράκη Αρεως 1 Πλατεια Μοναστηρακίου και το Εβραικό Μουσείο Νίκης 39 Σύνταγμα) προμηθεόμαστε τον χαρτη και ξεκινάμε την βόλτα μας.

Εναλλακτικά κατεβάζουμε την εφαρμογή της Clio Muse.

Για περισσότερες πληροφορίες: ATHENS OPEN WALK 4

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

JAZZ VIBES AFTER WORK - DJ NESTORAS - DRUNK SINATRA ATHENS 3/11/2014


Tους φίλους πρέπει πάντα να τους στηρίζουμε ειδικά όταν κάνουν ωραία πράγματα. Ο φιλος μου ο Νεστορας εκτός από ολα τα άλλα ειναι εξαιρετικός DJ και τον ακολουθω όπου πάιζει χρόνια τώρα.
Την Δευτέρα λοιπόν 3 Νοεμβρίου στον γνωστό και αγαπημένο Drunk Sinatra μας περιμένει για jazz vibes (και όχι μόνο) after work μετά τις 6 το απόγευμα.
Urban lifestyle in the heart of Athens στο γνωστο μας στενάκι με retrospective nostalgia moods


Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ12-10-2014 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


Star Trek, Alien, Star, Μatrix

Μουσικη απο τις παραπάνω και όχι μονο κινηματογραφικες ταινιες επιστημονικης φαντασίας θα παρουσιασει η Κρατικη Ορχήστρα Αθηνων σε μια απογευματινή συναυλία την Κυριακη 12 Οκτωβριου στο μεγαρο μουσικής Αθηνων.

Για τους λατρεις και των ταινιων αλλα και της κινηματιγραφικης μουσικής νομίζω θα είναι ένα υπεροχο απόγευμα.

Δεν εχουν μείνει πολλά εισιτήρια !!!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10, 15, 25


Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ-ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ- 24-25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΩΔΕΙΟ



Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Σεπτεμβριου ξεκινά απο το Ηρωδειο με δυο παραστασεις μια συστηματική παρουσίαση του εργου του Μανου Χατζιδάκη με καλιτεχνική επιμέλεια απο τον Γιώργο Χατζιδάκη γιό του μέγάλου συνθετη.

Σε αυτες τις δυο παραστασεις θα παρουσιαστει το ανέκδοτο soundtrack της ταινίας του G. Ferrara "Faccia di spia" απο την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ και το Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκης με αρχιμουσικό τον Λουκα Καρυτινό.
Στο δευτερο μέρος θα παρουσιαστουν επιλογές απο τα διασημότερα τραγουδια του συνθετη για τον παγκόσμιο κινηματογραφο. Στο τραγουδι η Έλλη Πασπαλά και ο Βασιλικος

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ωρα Εναρξης: 21:00
Εισιτηρια: 55,40,30,22,15 (μειωμένο)


Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

43o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΖΑΠΠΕΙΟ 5-21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ






Στο Ζάππειο από τις 5 έως τις 21 Σεπτεμβρίου ο Συνδεσμος Εκδοτών Βιβλίουκαι ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNISEF διοργανώνουν το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον ποιητή Νάνο Βαλαωρίτη.

Επίσης ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου απο φέτος συνεργάζεται με το Αθηναικό Καλιτεχνικό δίκτυο και έτσι το μουσικό Φεστιβάλ "Athens Gardens Festival" θα διοργανωθεί στον υπαιθριο χώρο εκδηλώσεων του Φεστιβαλ Βιβλίου 12 με 16 Σεπτεμβρίου


Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ





Μετά από δυο περίπου μήνες αδράνιας επανέρχομαι.

Ο Σεπτέμβριος έχει παραστάσεις και συναυλίες για καθε γούστο και παραθέτω παρακάτω ότι έχω βρεί και με προκαλεί να το παρακολυθήσω:


  • ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου Ηρώδειο "Sing me an angel" Μαζι με την Νορβηγίδα σοπράνο Sissel και την συμφωνική ορχηστρα της ΝΕΡΙΤ. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του ιδρύματος I LIVE FOR ME
  • LUZ CASAL Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου Ηρώδειο. Η εμφάνιση της μεγάλης Ισπανίδας τραγουδήστριας στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδίας της με τίτλο "Almas"
  • ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - 11 Σεπτεμβρίου Τεχνόπολις Γκάζι
  • VANESSA MAE Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου Ηρώδειο
  • ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ - "The other side of Greece" Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου Ηρώδειο. Συμμετέχουν Μπάμπης Στόκας, Liset Alea (Nouvelle Vague), Αιμίλιος Χειλάκης.
  • SARA BARAS Flamenco Ballet Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου Ηρώδειο. Η μεγαλύτερη χορευτρια Flamenco αυτή τη στιγμη παγκοσμίως παρουσιαζει μια παράσταση εμπνευσμένη από την Ελληνική μυθολογία.
  • AVE MAYA Gala Μπαλέτου αφιέρωμα στην Maya Plisetskaya Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου Ηρώδειο
  • LUDOVICO EINAUDI Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου Ηρώδειο. Ο σπουδαίος πιανίστας επανέρχεται στην Αθήνα μετά την εμφάνιση του τον περασμένο Οκτώβριο στο Μέγαρο Μουσικής
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου Ηρώδειο. Επιλογή απο τις μεγάλες στιγμής στην μπυσικη πορεία του συνθέτη τα τελευταία 50 χρόνια.
  •  Θα επανέλθω και με ξεχωριστές αναρτήσεις για καθέ μια απο τις συναυλίες.

 

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΟΠΕΡΑ ΑΛΑ ΓΚΡΕΚΑ! - ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ 8/7/2014 20:30


Επιστροφή στις αναρτήσεις μετά απο καιρό!!

Την Τρίτη στις 20:30 στις στήλες του Ολυμπίου Διός η Εθνική Λυρική Σκηνή (μονωδοί και χορωδία) ερμηνέυουν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ...άριες ντουέτα και χορωδιακα από όπερες του παγκόσμιου ρεπερτοριου. Η εκδηλωση αυτή στα πλάισια της εξωστρέφιας που συστηματικά τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει η ΕΛΣ θα έχει ως φοντο-σκηνικό τον αρχαιολογικό χωρο Ολύμπειον (στηλες ολυμπίου Διός) και στο βαθος την Ακρόπολη τι πιο υπεροχο!
Η εισοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου που θα μοιραστούν δύο ωρες πριν την έναρξη της παράστασης. 
Εγω πάντως και να μην προλάβω πιστεύω οτι ακόμα και απο τα καγκελα θα την απολάυσω!!


ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΤΟΣ

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΩΝΗΣ




Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

37η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - 4 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Η 37η Γιορτή βιβλίου μετακομίζει και πάλι και διοργανώνεται στον περίβολο του Ωδείου Αθηνών 4-15 Ιουνίου.
 Η έκθεση έχει τίτλο "Ανάγνωση 2.0" και θα περιλαμβάνει έκτός απο τους 50 και πλέον εκδότες εκθέτες, παρουσιασεις βιβλίων, εκδηλωσεις για παιδιά κ.α.

Στο τέλος ή την αρχη μιας βόλτας σε υπέροχους δρομους του κεντρου της Αθηνας βρίσκεται το Ωδειο Αθηνών. Είναι σχεδόν γειτονια μου και θεωρώ ότι μια τέτοια βόλτα σε Ζάππειο , Ηρώδου Αττικου κα Βασιλέως Γεωργίου μπορει να συνδυαστεί υπέροχα με την έκθεση βιβλίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ




Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2014 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


56 χρόνια ζεί το φεστιβαλ Αθηνων και συντοφευει τις πιο ομορφες νκαλοκαιρινές μας νύχτες - ειδικά στο Ηρώδειο.
Στο παρακάτω link δειτε μελετηστε και κλειστε εισιτηρια για την παρασταση που σας ενδιαφέρει. Γιά αυτες που προτιμώ ή θα παρευρευθώ θα κανω ιδιαιτερη αναρτηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2014


Τρίτη 29 Απριλίου 2014

PINK MARTINI GAZI LIVE - ΑΘΗΝΑ 16,17/5/2014



Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αισθάνομαι ότι ξεκινά η συναυλιακή σεζόν και αυτή τη φορά ξεκινάμε με ενα live που το περιμένω πως και πώς κάθε χρονιά.
Από την πρώτη συνάντηση που είχα σε live με τους Pink Martini πριν πολλά χρόνια στο Λυκαβηττό έγινα φανατικός ακόλουθος στις εμφανίσεις τους στην Ελλαδα. Θυμάμαι ανέβηκα τον λόφο πολυ χαλαρος χωρίς εισιτήριο και βρέθηκα μπροστά σε sold out συναυλία (βρίσκοντας τελικά εισιτήριο). Δεν ήταν μόνο η μουσική αλλά η επαφή με τον κόσμο και αυτή η απιστευτη θετική ενέργεια που σου μεταδίδουν που με έκαναν να ενθουσιαστώ και να μην έχω χασει από τότε καμία τους εμφάνιση στην Ελλάδα.
 
Στην φετινή τους εμφάνιση ο χώρος είναι διαφορετικός από τον ανοιχτό Λυκαβηττό στο Gazi Live. Στην κατοψη της συναυλίας είδα πολλά τραπεζια αλλα πάντα προτιμώ να ειμαι όρθιος στους Pink Martini. Νομιζω οτι καταπιέζομαι καθιστος σε τέτοια συναυλία.
 
Στο τραγούδι φέτος και πάλι μετα από καιρο θα απολαυσουμε την Τσαινα Φορμπς μέλος του σχήματος από το 1997 και συμφοιτητρια του ιδρυτή των Pink Martini Τομας Λοτερντειλ. Στις προηγούμενες δύο εμφανισεις τους στην Ελλάδα την Φορμπς ειχα αντικαταστίσει επάξια η Στορμ Λαρζ
 
Τον Απρίλιο κυκλοφόρησε και το νέο τους άλμπουμ Dream a Little Dream στο οποίο συνεργάζονται με τους Von Trapps, τέσσερα αδέλφια δισέγγονα των Trapps Αυστριακών διάσημων απο την ταινια η Μελωδία της Ευτυχίας (1965)
 
So..!!!
 
Tickets already booked..... καλή μας διασκέδαση.!!!
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/5
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/5
 
GAZI LIVE 21:00
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 30 (ορθιοι), 40, 50 ευρω
 
 
 
 
 
 
   

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ATENISTAS - ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΦΙΩΤΙΚΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 5-4-2014


Μετά από ένα μήνα απουσίας επανέρχομαι με μια βόλτα σε μια υπέροχη γειτονιά της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη που διοργανώνουν οι Atenistas.

ATENISTAS - ΑΝΑΦΙΩΤΙΚΑ

Σάββατο 5/4 στις 12 το μεσημέρι με σημείο συνάντησης την έξοδο του μετρό στάση "Ακρόπολη" από τη οδό Μακρυγιάννη. 
Στην διάρκεια της βόλτας η Ρωξάνη Καυταντζογλου κοινωνική ανθρωπολόγος και ο Χρήστος Παπούλιας αρχιτέκτονας θα μιλήσουν για τον οικισμό μεταφέροντας μας μέρος της εμπειρίας και της ερευνάς τους.
Μετά την βόλτα θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ, συζήτηση με τους κατοίκους και ξενάγηση στο μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

(video από www.themonitor.gr


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

JAMES TAYLOR QUARTET - HALF NOTE 20/2-24/2 2014



To ακουσας στο ραδιο για τις εμφανίσεις του JTQ και είπα δεν το χάνω αν και έχουμε ξανασυναντηθεί δυο φορές. Αυθεντική accid jazz βραδιά από τους απόλυτους εκφραστές του είδους σε ένα πολύ αγαπημένο χώρο στο ΜΕΤΣ.

JAMES TAYLOR QUARTET

THE STORY

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 22:30

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21:30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 14 (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ), 19 (BAR), 24 (B ZΩΝΗ), 29 (Α ΖΩΝΗ)





Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

RETHINK ATHENS - Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ - ΣΤΟΑ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ 19/2-10/3 2014


Στην στοά Αρσακείου σε 19 κενά της καταστήματα θα φιλοξενηθούν οι 33 οριστικές μελέτες για την ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας, που το Ίδρυμα Ωνάση παρέδωσε στην πολιτεία και τους κατοίκους αλλά και επισκέπτες της Αθήνας.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2014 και να ολοκληρωθούν το 2016.

H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Μαρτίου και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 9:00 με 21:00








Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΜΕΡΑΤΑ AMERICAN BEAUTY - ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Κ ΤΕΧΝΩΝ ΤΡΙΤΗ 4-2-2014


Στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών η Καμεράτα υπό την διεύθυνση του Λουκα Καρυτινου συναντά τις μουσικές,  Αμερικάνων κλασικών συνθετών του 20ου αιώνα.
 Samule Barder, Aaron Copland, George Gershwin, Philips Galss.

Υπέροχες μουσικές σε έναν υπέροχο χώρο από ένα καταξιωμένο μουσικό σύνολο.

ΚΑΜΕΡΑΤΑ - AMERICAN BEAUTY

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ : 15-18-28 (10-12-15) ΑΝΕΡΓΟΙ 5

(διαθεσιμότητα περιορισμένη!!!)



Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

JASON MARSALIS VIBES QUARTET - HALFNOTE JAZZ CLUB 16-19/1/2014



Ακόμα ένας Marsalis από την μουσική οικογένεια έρχεται στο halfnote για όσους αγαπάμε την Jazz με το Jason Marsalis Vibes Quartet.
H πρώτη μου πρόταση για το 2014 είναι jazz και σε ένα πολύ αγαπημένο χώρο το Halfnote στο Μετς.

ΤΙΜΕΣ: 20 Bar, 25 & 29 τραπέζι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ: Πέμπτη Κυριακή 21:30, Παρασκευή Σάββατο 22:30

HALFNOTE JASON MARSALIS