Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ 18-19/11/2013



Δευτέρα και Τρίτη 18 και 19 Νοεμβρίου 10 χρόνια μετά η Ευανθία Ρεμπουτσικα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Παλλάς ολόκληρο το soundtrack της αγαπημένης ομώνυμης ταινίας.

Μαζί της οι Athencs Academica ένα μουσικό σύνολο 15 εγχόρδων και 6 σολίστες. συμμετέχουν οι Νατάσα Θεοδωρίδου και η Dilec Koc ερμηνεύτριες των τραγουδιών "Στα λιμάνια", "Bacharat"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΠΑΛΛΑΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 15,25,30,35,40,45,50 - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 20 ΑΝΕΡΓΟΙ 15

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ


Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

31ος ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ - ATHENS CLASSIC MARATHON - 10/11/2013



Είναι από τους σημαντικότερους αγώνες παγκοσμίως. Συμμετέχουν χιλιάδες αθλητές αλλά και απλός κόσμος. Ο τερματισμός είναι επίτευγμα και όνειρο ζωής για ανθρώπους από όλο τον κόσμο που τους κάνει να ταξιδεύουν από κάθε μέρος της γης στην Ελλάδα. Είναι μια γιορτή του αθλητισμού της Αθήνας και της Ελλάδας. 
Την Κυριακή το κέντρο της Αθήνας γιορτάζει με επίκεντρο το Παναθηναικό Στάδιο και νομίζω ότι αξίζει να επισκεφτείτε την εκδήλωση αυτή και συμμετέχετε με το χειροκρότημα και την συμπαράσταση σας που την έχουν ανάγκη όλοι οι δρομείς του μαραθωνίου ειδικά αυτοί που δεν είναι αθλητές και θα τερματίζουν μετά από τέσσερις, πέντε ή και έξη ώρες.  
Πέρσι συμμετείχα στά 5km φέτος στα 10km. Ελπίζω μια μέρα και στην κλασσική διαδρομή. 

Η έκθεση του μαραθωνίου έχει ξεκινήσει στο Φάληρο στο γήπεδο του ΤαεΚβοΝτο και λήγει σήμερα Σάββατο στις έξι το απόγευμα. 
Καλό τερματισμό σε όλους.