Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ATENISTAS - OPENWALKATHENS - ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ - 20/10/2013


Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 'όρεξη να έχουμε, οι Atenistas μας ετοίμασαν μια βόλτα είκοσιενός σημείων γεύσης στο κέντρο της Αθήνας. Ζαχαροπλαστεία, γαλακτοπωλεία, παντοπωλεία, καφεκοπτεία,ταβέρνες, μπαχαρικά, ατλαντικά, τυριά, λουκουμάδες, γνωστές και άγνωστες γωνιές γεύσης στην καρδιά της Αθήνας.

Από πού ξεκινάμε?

Ζαχαροπλαστείο Αριστοκρατικόν, Βουλής 7 Σύνταγμα στις 11:00

Πώς?

Παίρνεις τον χάρτη από το σημείο εκκίνησης και τριγυρνάς, οι γευστικές στάσεις θα μας περιμένουν ανοιχτές για να μας παρουσιάσουν και να κεράσουν τις γεύσεις τους.

Ο περίπατος καταλήγει στο καφενείο των μουσικών, Σατωβριάνδου 29, για γλέντι με ζωντανή μουσική.

OPEN WALK ΓΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

LEONARDO DA VINCI - ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ - ΙΔΙΟΦΥΙΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ 18/10/2013


Στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος παρουσιάζεται από τις 18 Οκτωβρίου η Έκθεση Λεοναρτο Ντα Βιντσι, 

Μέσα από 40 τρισδιάστατα διαδραστικά μοντέλα εφευρέσεων και μηχανών, εγκαταστάσεις multimedia και 55 προσομοιώσεις, 23 ψηφιακά αντίγραφα ζωγραφικών έργων προσεγγίζεται η πολύπλευρη προσωπικότητα ενός ανθρώπου που στην εποχή του ήταν εκτός από ζωγράφος, εφευρέτης, καλλιτέχνης, επιστήμονας, μηχανικός, γλύπτης, βιολόγος, μουσικός αρχιτέκτονας, φιλόσοφος.

Η έκθεση παρουσιάστηκε σε 20 χώρες του κόσμου και στις 18 Οκτωβρίου ξεκινά και στην Αθήνα.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 ευρώ, ΠΑΙΔΙΚΟ - ΜΕΙΩΜΕΝΟ: 4 ευρώ

Εισιτήρια και στα Public.  


Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013-2014



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013-2014

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Συγγρού 107) είναι ένα κέντρο πολιτισμού, στέγη για το θεατρο, τη μουσική, τα εικαστικά, τη μάθηση και την εκπαίδευση.
Μεσά στην χρονιά που ξεκίνησε θα επανέλθω με επιμέρους προτάσεις.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

VINYL IS BACK - ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ 4-6/10/2013


Για όσους αγοράζαμε τους δίσκους έναν έναν από το χαρτζιλίκι μας, για όσους περάσαμε ατέλειωτες ώρες στο υπόγειο του 7+7 και του παλιού μικρού Mteropolis στην Πανεπιστημίου, για όσους ξέραμε και την τελευταία γρατζουνιά, για όσους δίσκους χάσαμε, μας έκλεψαν, μας έσπασαν, για όσους είχαμε θρυλικά πικ-απ Dual, ΜΚΙΙ, για όσους παίζαμε μουσική σε σπίτια, club, ραδιόφωνα, για όσους δεν ξεκολλούν από το βινύλιο ένα 3ήμερο για δεύτερη χρονιά αφιερωμένο στο βινύλιο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι Παρασκευή 4 με Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Καταστήματα δίσκων, ιδιώτες συλλέκτες, πικ-απ, και πολλά άλλα στο 3ημερο αφιέρωμα στο βινύλιο καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις και ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών.

VINYL IS BACK

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ : 11:00 - 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ