Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ 2012 - ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ



Στο θέατρο βράχων στον Βυρωνα εχω δει πολλές παραστάσεις και συναλίες και κάθε καλοκαίρι παρακολουθω το πρόγραμμα του. Όμορφες καλοκαιρινες βραδυές, παρείστικη ατμόσφαιρα και λιγη υπομονή ή προνοητικότητα στο παρκαρισμα. 
Παρουσιαζω το πρόγραμμα του "Φεστιβάλ Βραχων 2012" που συνεχιζει την πορεία των δυο φεστιβαλ   Βυρωνα και Υμηττου. Δύο Φεστιβαλ που σηματοδοτουσαν τις πολιτιστικες εκδηλώσεις της πολης καθε καλοκαίρι.
Σιγουρα πολλες απο τις εκδηλωσεις θα τις παρακολουθησω και θα τις παρουσιάσω εδω. 


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

2.RED BULL FLUG TAG ΑΘΗΝΑ 24/6 ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ


FLUGTAG στα Γερμανικά ημέρα πτήσης. Οταν η δημιουργικοτητα συναντά την τρέλα και το χιούμορ. Η αρχή έγινε το 1991 στην Βιέννη και απο τότε 100 RedBull FlugTag Events έχουν συγκεντρώσει χιλίαδες θεατές. Το πρώτο στην Ελλάδα έγινε το 2005.

Την Κυριακη 24 Ιουνιου στον Ολυμπιακο πόλο Φαληρου (Πλατεία Νερου) δίπλα στο κλειστο του TAE KWOΝ DO  Η εκδήλωση είναι προγραμματισμενη να αρχίσει στις 16:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσδεθείτε ετοιμάστε καπέλα, νερά, φωτογραφικές μηχανές και την καλύτερη διάθεση σας!! Οι πτήσεις ξεκινούν!!













Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

PINK MARTINI ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11-7-2012


Στις 22 Μαιου στην ανάρτηση με το προγραμμα συναυλιών των Pink Martini ευχηθηκα να προσθεσουν και την Ελλαδα στο προγραμμα τους. H ευχή έγινε πραγματικοτητα

11 Ιουλιου στο θεατρο Λυκαβητου 21:00

Εισιτηρια www.ticketservices.gr




Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2012



Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου αποτελλεί θεσμό στην καλοκαιρινή καλιτεχνική δραστηριότητα της Αθήνας και οχι μόνο. Στα 56 καλοκαιρια που συντροφευσε το Ελληνικό κοινό προσφερε ανεπανάληπτες στιγμές και εμπειρίες θεατρου χορου και μουσικής. 

Μητρόπουλος, Καλλας, Ροστροποβιτς, Παβαρότι, Καβακος, Σγουρός, Νουρεγιεφ, Φοντειν, Σαββόπουλος, Μαρινέλλα, Πρωτοψάλτη και τοσοι αλλοι....

Φετος ξεκινάει αλλη μια χρονιά και παρουσιαζω το πρόγραμμα εδώ 


Κεντρικος χωρος εκδηλωσεων ειναι το Ωδειον Ηρωδου του Αττικού με τις μαγικες καλοκαιρινες του βραδυες που εγω προσωπικα απολαμβανω καθε χρόνο. Μαζι το θεατρο Επιδαυρου αλλα και παρα πολλοί αλλοι χωροι στην Αθηνα όπως το Μουσειο Μπενακη, Μεγαρο Μουσικής Αθηνών, Ιδρυμα Μιχαλης Κακογιάννης, Στεγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Αναλυτικά μπορειτε να δειτε ολες τις πληροφορίες του Φεστιβαλ στην ιστοσελίδα του


Συντόμα θα επανέλθω με προτασεις απο τις επιλογές που μας προσφέρει το φετινό πρόγραμμα

Καλό Καλοκαίρι